Rántott nyúl / Kém Tibor pincéje Becsehely /

Nincs hozzászólás
Nyomtatás
3.7 5
3.7 5

Mi sem gondoltuk, hogy ennyire finomra sikerül !!!

Recept

  • A nyulat egy éjszakára bepácoljuk a tejbe aprított fokhagymával és majoránnával.
    Másnap bepanírozzuk. Először lisztbe,majd a felvert tojásba végül a prézlibe forgatjuk. Forró olajban pirosra sütjük.
    Sült burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók 6 főre

  • 1 db fiatal nyúl felaprítva
  • A pácoláshoz:
  • 3 dl tej
  • 1 evőkanál só
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 teáskanál majoranna
  • Panírozáshoz:
  • 10 dkg liszt
  • 3 tojás
  • 25 dkg prézli
  • Sütéshez:
  • 5 dl étolaj