Rukkolás nektarinsaláta

Nincs hozzászólás
Nyomtatás
0 0
0 0

Recept

  • A salátákat mély tálba tépkedjük.
    A felszeletelt lilahagymát és a felkarikázott koktél paradicsomot beletesszük. Meghintjük a citromborssal. Vékonyra szeljük a nektarint és hozzákeverjük a salátához. Az olivaolajat és az almaecetet ráöntjük és összekeverjük. Felkockázzuk a narancsot és azt is a tetejére szórjuk. Rántott és sűlt húsok mellé,de önálló előételként is nagyon finom.

Hozzávalók

  • 50 dkg nektarin
  • 25 dkg rukkola
  • 25 dkg kínai kel
  • 25 dkg koktél paradicsom
  • 1 db narancs
  • 1 db lilahagyma
  • 1 teáskanál durvára őrölt citrombors
  • 1 dl almaecet
  • 1 dl olivaolaj