Sertésmáj medallion pecsenyére sütve

Nincs hozzászólás
Nyomtatás
5 1
5 1

Recept

  • A májat megtisztítjuk. Leszedjük róla a hártyát és az ereket.
    2 cm vastagságú szeletekre vágjuk. Ezeket meghíntjük a borssal,majd beleforgatjuk a lisztbe.
    Egy edényben a zsírt felolvasztjuk és közepes lángon megsütjük a májakat. Oldalanként 4-5 perc sütési idő kell nekik.
    Amikor ropogós a külseje, kiszedjük és tálaláskor megsózzuk.
    Friss kenyérrel fogyasztjuk.
    Jó étvágyat kívánunk.

Hozzávalók

  • 70 dkg sertésmáj
  • 3 evőkanál zsír
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 kávéskanál őröltbors
  • 1 kávéskanál só