A szobahőmérsékletű tésztát 1 cm vastagra kinyújtjuk. Kell egy nagyobb és egy kisebb tésztaszaggató. A nagyobbal kivágjuk a tészta formát, akisebbel a közepébe,a tészta fele vastagságáig bevágást készítünk. Ezzel nem szakítjuk át a tésztát. Előmelegített sütőben,közepes lángon 10 perc alatt készre sütjük. Amikor megemelkedik a tészta,akkor kész. Kivesszük és hűlni hagyjuk. Ez alatt elkészítjük az eper öntetet. A friss,megmosott epret felaprítjuk. Edénybe öntjük, hozzáadjuk a cukrot és a víz felét. Tűz fölött felforraljuk. Adhatunk bele vanilliáscukrot és citromlevet is. Elkeverünk két evőkanál vanilliás pudingport a maradék vízzel és a felforrt eperhez adjuk. Addig keverjük,amig sűrű nem lesz. Levesszük a tűzről és kihűtjük. Ez alatt a pudingot is elkészítjük. A maradék pudingport a cukorral és pici tejjel elkeverjük simára. A maradék tejet felforraljuk,hozzáöntjük a kikecert masszát. Sűrűre főzzük és kihűtjük. Ez alatt a tészta közepéből egy kés segítségével kiemeljük a körbevágott részt. Ezzel egy mélyedést kapunk. Ebbe a mélyedésbe tesszük a pudingot,majd az eperszószt. Visszatesszük a tetőt rá. Tálaláskor meghintjük porcukorral.