Elkészítés: A 6 tojás sárgáját kikeverjük a 15 dkg kristálycukorral,1 vaníliás cukorral az ecettel és a borral. Beleöntjük a sütőport, a lisztet és végül a kakaóport és ezekkel is jól elvegyítjük.
A 6 tojás fehérjéből habot készítünk és hozzáöntjük a kakaós masszához, és a habverővel simára keverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, egyenletesen elterítjük és alulról megütögetjük, hogy a levegő kijöjjön belőle. Előmelegített sütőben 180 C fokon kb. 10 percig sütjük. Közben megfordítjuk,majd kibesszük és kihűtjük.
A krémhez a 6 tojás sárgáját elkeverjük vaníliás cukorral, liszttel és végül a tejjel simára keverjük. Kis láng fölött, folyamatos keverés mellett, puding állagúra főzzük. Ezután a margarint egy tálban összemorzsoljuk a porcukorral. Majd habverővel simára keverjük, és a kihűlt pudingot beleöntjük. A 6 tojás fehérjéből , 15 dkg porcukor lassú hozzáadásával kemény habot verünk. Összeállítjuk a süteményt. A kihűlt tésztára rákenjük a puding krémet, elsimítjuk, majd ráterítjük a tojásfehérje habot, amit ki is díszíthetünk. Pár órát hideg helyen pihentejük, majd vizes késsel szeleteljük.