A vöröshagymát megpucoljuk és felaprítjuk. A kolbász bőrét lehúzzuk, hosszában félbevágjuk és felkarikázzuk. A főtt tarját felkockázzuk. Egy edényben a zsíron lepirítjuk a vöröshagymát és ebben a főtt tarját is átsütjük. Hozzáadjuk a kolbászt és összesütjük őket. Megvárjuk, amíg lagyosra hűl. Ez alatt elkészítjük a nokedlit, lereszeljük a sajtot. Kizsírozunk egy tepsit és beletesszük a nokedli felét, ráöntjük a ragu háromnegyedét. Elrendezzük szépre, majd rákanalazzuk a tejföl felét és ráhintjük a sajt felét. Aztán rátesszük a nokedli másik felét, a maradék tejfölt, amit simára kenünk. A megmaradt raguval díszítjük. Az utolsó adag sajttal befedjük. Ekőmelegített sütőben 10-15 percig sütjük. Jó étvágyat kívánunk.