Opciók nyomtatása

Kolbászos rakott nokedli

Leírás
  • A vöröshagymát megpucoljuk és felaprítjuk.
    A kolbász bőrét lehúzzuk, hosszában félbevágjuk és felkarikázzuk.
    A főtt tarját felkockázzuk.
    Egy edényben a zsíron lepirítjuk a vöröshagymát és ebben a főtt tarját is átsütjük.
    Hozzáadjuk a kolbászt és összesütjük őket.
    Megvárjuk, amíg lagyosra hűl.
    Ez alatt elkészítjük a nokedlit, lereszeljük a sajtot.
    Kizsírozunk egy tepsit és beletesszük a nokedli felét, ráöntjük a ragu háromnegyedét. Elrendezzük szépre, majd rákanalazzuk a tejföl felét és ráhintjük a sajt felét.
    Aztán rátesszük a nokedli másik felét, a maradék tejfölt, amit simára kenünk.
    A megmaradt raguval díszítjük. Az utolsó adag sajttal befedjük.
    Ekőmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.
    Jó étvágyat kívánunk.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt kolbász
  • 20 dkg füstölt,főtt tarja
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 kanál zsír, + 1 kanál a tepsihez
  • 4 dl tejföl
  • 15 dkg kemény sajt
  • Nokedli:
  • 50 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 1 teáskanál só
  • 4 dl víz
    Nézd meg erről bemutató videónkat!