Az élesztőt cukrozott tejben felfuttatjuk, a maradék tejben elkeverjük a sót és a citromhéjat. Egy tálba beleöntjük a lisztet, a porcukrot, az olvasztott margarint, egy tojás sárgáját, a vanilliás cukorral és az élesztős tejjel, valamint a sós tejjel megdagasztjuk. 2-3 perc elteltével, amikor elválik az edénytől és a kéztől, letakarjuk és pihentetjük. A dióba beleöntjük a fahéjat a reszelt narancshéjat, meg egy vanilliás cukrot. Összekeverjük egyenletesre. A mákba beleöntjük a citromhéjat, egy vanilliás cukrot, a tejben áztatott mazsolát és szintén elkeverjük. A kristálycukrot 3 dl forró vízben feloldjuk. Kétharmadát a dióhoz, egyharmadát a mákhoz öntjük, ügyelve arra, hogy sűrű masszákat kapjunk. A pihentetett, félbevágott tésztát, lisztezett deszkán 2-3 mm vastagságú, téglalap alakúra nyújtjuk. Ráhalmozzuk a töltelékeket és vizes kanál segítségével, egyenletesen elterítjük. A hosszú oldalánál óvatosan feltekerjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és a tetejét megkenjük. Ehhez egy egész tojást és két tojás sárgáját felverünk. Megvárjuk, amíg megszárad a teteje. 20 perc múlva újból megkenjük és megvárjuk, amíg ez a réteg is megszárad. A tészta tetejét négy helyen megböködjük, hogy a gőz el tudjon párologni. Előmelegített sütőben 190 fokon, egyszer megfordítva 35 percig sütjük.