A kifliket 1-2 cm-es karikákra vágjuk és egy tálba tesszük. A tejet egy edényben megmelegítjük. Hozzákeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot és a mákot. Pár percig főzzük. Utána langyosra hűtjük és a kiflire öntjük. Óvatosan összekeverjük vagy jobb,ha csak rázogatjuk. Ha száraznak érezzük, adhatunk még hozzá tejet. 28 cm-es kerek sütőformát kivajazunk és beleegyengetjük a kiflis masszát. Jól lenyomkodjuk és közepes lángon 15 percig sütjük. A vaníliás pudingot, a vaníliás cukrot, a lisztet és a cukrot egy edényben összekeverjük, majd hozzáöntjük a hideg tejet és a tojások sárgáját. Simára keverjük és feltesszük a tűzre. Folyamatos keverés mellet sűrű krémmé főzzük. Kicsit hűlni hagyjuk. Kivesszük a sütőből a kiflis süteményt és egyenletesen eloszlatjuk a tetején a krémet A tojásfehérjét vízgőz fölött, félidőben hozzáadva a cukrot,kemény habbá verjük és rásimítjuk a krémre. Szépen, egyenletesen kell elteríteni. Visszatesszük a sütőbe és kb. 5 percig, közepes lángon sütjük. Mikor szép barna árnyalata lesz kivehetjük. Kihűtve tálalhatjuk.