Elkészítése: A lisztet egy mély tálba tesszük. Hozzáütjük a tojásokat. Hozzáadunk egy kevés kristálycukrot,egy csipet sót. Beleöntjük a tej felét. Simára keverjük. Majd hozzáadjuk a többi tejet és a szódavizet is. Továbbkeverjük. A végén egy evőkanálnyi étolajat öntünk bele. Két-három órán át pihenni hagyjuk. Közben elkészítjük a töltelékeket. A túróhoz hozzáadjuk a tojássárgáját,a cukrot, a tejfölt,a reszelt citromhéjat és a vanilliáscukrot. Összekeverjük. A végén hozzáadjuk a mazsolát. összekeverjük a többi alapanyagunkat. A serpenyőbe e gy csepp olajat öntünk. Felforrósítjuk. Egy merőkanál palacsinta masszát teszünk bele. Körbefuttatjuk a sütőben. Rövid ideig sütjük. Majd ha szép pirosas megfordítjuk. Amikor piros a másik fele is, kiborítjuk egy tányérra. Addig sütjük,amig el nem fogy az alapanyagunk. A végén süthetünk almás-bundás palacsintát. Egy merőkanálnyi masszába belekeverünk még egy evőkanál lisztet. Simnára keverjük. Beleszelünk vékonyan egy almát és ezt is megsütjük a palacsintasütőben. Szintén meg kell fordítani,amikor piros az egyik fele. Amikor készen van,kisebb darabokra vágjuk. Megkenjük a töltelékkel a palacsintát és feltekerjük. A palacsinta tészta kétharmadár kenjük a tölteléket és úgy kell feltekerni. Jó étvágyat hozzá!