A szeletelt és felkockázott füstölt szalonnát, sertéstarját és a karikára vágott vöröshagymát és a házi lángolt kolbászt váltakozva nyársra fűzzük és alufóliába tekerjük. Parázs felett a csomagolással ellentétes irányban forgatva (hogy a kisülő zsír ne folyjon ki) lassan sütjük.
Ez alatt a szeletelt kenyér felét húsvillára tűzve, mindkét oldalán megpirítjuk és fokhagymával bedörzsöljük. A fóliában összegyűlt, nagyon finom zsírral megöntözzük a kenyereket. Amikor már nem ad több zsírt a nyárs, lebontjuk a fóliát és pirosra sütjük a nyársunkat.
A parázsra helyezett tárcsába 2 dl Oliva olajat öntünk és a sózott borsozott karajt és a darabolt csirkemellet, hirtelen kisütjük. A karajt kivesszük, és a mellhez öntjük a görög salátát. Pár perc sütés után kiemeljük és a visszamaradt olajban kisütjük a mézes-mázas melleket. Körülbelül 10-15 perc alatt elkészülnek.