pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez

Báránypaprikás Erdélyben

Leírás

  • A zsíron megkérgesítjük a húst, hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát és megsózzuk,borsozzuk.
    Ráhintjük a pirospaprikát, elkeverjük és felöntjük 4 dl hidegvízzel és fedő alatt 40 percig pároljuk.
    Amikor megpuhult a hús, meghintjük a liszttel és ráöntjük a tejszínt. Jól elkeverjük és felfőzzük .

    Galuskával vagy friss kenyérrel tálaljuk.

Hozzávalók 6 főre

  • 0.5 kg bárányborda vagy egyéb csontos bárányhús
  • 2 db vöröshagyma
  • 3-4 evőkanál zsír
  • 2 evőkanál őrölt paprika
  • 1 evőkanál liszt
  • 2 dl tejszín
  • 1 teáskanál só
  • 1 kávéskanál bors
 

Hozzávalók

Ingredients

Lépések

Videó
Ki Be

Instructions

Megosztás

Ezt is kedvelheted

Értékelés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Add hozzá a kedvencekhez
Perc
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán