pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez

Fokhagymaleves

Nehézség: Középhaladó

Leírás

  • A kenyeret felkockázzuk,és arany barnára pirítjuk lassú tűzön. Kiszedjük a bográcsból.
    Felolvasztjuk a vajat a bográcsban, és folyamatos keverés mellett beletesszük a nagyon finomra vágott fokhagymát és meghintjük a liszttel.
    Fél perc elteltével felengedjük a csont lével, és 20 percet főzzük.
    Ez idő alatt a lisztből, tejfölből habarást készítünk. Ezt a leveshez adjuk és folytonosan kevergetjük.

    Pirított kenyérkockával megszórva tálaljuk.

Hozzávalók 6 főre

  • 1,5 liter csont lé
  • 0,5 liter tejföl
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 szelet szikkadt kenyér
  • 20 dkg vaj
 

Instructions

Videó
Ki Be

Megosztás

Ezt is kedvelheted

Értékelés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Add hozzá a kedvencekhez
Perc
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán