pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez

Házi reszelt tarhonya készítése

Nehézség: Középhaladó

Leírás

  • A liszthez hozzáadjuk, külön edényben felütve a tojásokat és a sót.
    Kemény tésztát gyúrunk belőle. Kb. 10-15 perc alatt készül el.
    Nagy lyuku reszelőn egy tiszta abroszra reszeljük,elterítjük és napon vagy szellős helyen szárítjuk. 3-4 nap szárítást követően,vászon zacskóban, sokáig eltartható.

Hozzávalók 12 főre

  • 1 kg finomliszt
  • 8 db tojás
  • 1 csapott evőkanál só
 

Hozzávalók

Ingredients

Lépések

Videó
Ki Be

Instructions

Megosztás

Ezt is kedvelheted

Értékelés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Add hozzá a kedvencekhez
Perc
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán