pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez

Lucskos káposzta

Nehézség: Középhaladó

Leírás

  • A sertés húst annyi vízben, ami épp ellepi, feltesszük főni a füstölt bőrkével. Amikor félfőtt, hozzáadjuk a füstölt húst, a só egy részét és a borsot, a feldarabolt paradicsomot, a kaprot és a borsikafüvet.
    Majd az apróra felkockázott hagymát zsíron üvegesre dinszteljük.
    Meghintjük a pirospaprikával és a liszttel és a léből kimerve, felhígítjuk majd a káposztához öntve elkeverjük.
    A tojást elhabarjuk a tejjel , szintén a levesből kimert lével, folyamatos keverés mellett, összeelegyítjük és az elkészült ételhez öntjük és óvatosan elkeverjük.

Hozzávalók hozzávalók: 4-6 . főre

  • 1 fej édes káposzta
  • 30 dkg sertéshús
  • 25 dkg füstölt hús (tarja,bőrke)
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db paradicsom
  • 2 dl tej
  • 1 db tojás
  • 1 teás kanál őrölt paprika
  • 2 evőkanál zsír
  • 1 kávéskanál őrölt bors
  • kapor, borsikafű
  • 1 kanál só
  • 1 kanál liszt
 

Hozzávalók

Ingredients

Lépések

Videó
Ki Be

Instructions

Kulcsszavak: Üzenet a múltból,elfeledett receptek

Megosztás

Ezt is kedvelheted

Értékelés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Add hozzá a kedvencekhez
Perc
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán