Opciók nyomtatása

Magyaros pulykanyárs

Idő
Leírás
  • A hozzávalókat ráöntjük a húsra és kézzel összekeverjük. Hűtőben állni hagyjuk.

    Elkészítés:
    Feltesszük a parázsra a megmosott burgonyákat.

    Felkockázzuk és felkarikázzuk, nagyjából egyforma méretűre a hozzávalókat.
    Felfűzzük a kockákat a nyársra, ízlés szerint váltakozva.
    Pirosra sütjük.
    A héjában sült burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók 4 főre

  • 70 dkg pulyka felső comb filé
  • 1 kávéskanál őrölt bors
  • 1 evőkanál piros paprika
  • Ízlés szerint só
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 3 evőkanál olaj
  • 2 cl pálinka
  • 1 fej vöröshagyma
  • 10 dkg füstölt kolbász
  • 10 dkg füstölt házi szalonna
  • 1 kg kis méretű burgonya
    Nézd meg erről bemutató videónkat!