Elkészítése: Meghámozzuk és felkockázzuk a burgonyákat. Felkockázzuk a zellert. Felszeleteljük a fokhagymát. Egy edénybe tesszük. Felengedjük annyi vízzel,hogy ellepje. Hozzáadjuk a fűszereket. Fedő alatt feltesszük főni. Felszeleteljük a medvehagymát.Kétharmadát a levesbe belefőzzük,egyharmadát díszítésnek meghagyjuk. Amikor a többi hozzávaló már majdnem puha,beleöntjük a medvehagymát is az edénybe. Fedő alatt ,tovább főzzük. A tejszín egynegyedével elkeverjük a kukoricalisztet. Amikor minden alapanyag puha lett,krumlitörővel,vagy turmixgéppel krémesítjük. Visszatesszük a tűzre. Belekeverjük a maradék tejszínt. Összekeverjük és felforraljuk. Utána beleöntjük a habarást is. Még egy percig főzzük,kevergetés melett. Tálaláskor a maradék medvehagymát vékonyra szeljük. Ezzel díszítjük a kimert levesünket. Jó étvágyat kívánunk.