Megtisztítjuk és finomra aprítjuk a vöröshagymát és a fokhagymát. A májról levágjuk a hártyát és,az inakat. Feldaraboljuk majd kb 2×2 cm-es kockákra vágjuk. Egy edényben, forró zsíron megdinszteljük a vöröshagymát. Egy perc múlva hozzáadjuk a borsot, majiránnát és a babérlevelet. Elkeverjük és hozzáadjuk a májat. Fehéredésig sütjük, úgy,hogy közben kevergetjük. Így minden oldala érintkezik a forró edénnyel. Beleszórjuk az apró fokhagymát és elkeverjük. 3-4 percig sütjük. Ekkor meghintjük a liszttel, összekeverjük és szintén picit sütjük. Nem baj,ha picit lesül az edény aljára, mert ezt a pörzsanyagot felöntjük a paradicsomlével és elkeverjük,amitől sűrű szaft keletkezik. Ezzel még 10 percig főzzük. A legvégén adjuk hozzá a cukrot és a sót. Közben főzünk hozzá krumplit. Ezzel tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk.