Csípősen az igazi

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez

Parázs pálca

Nehézség: Kezdő

Leírás

  • A húst 6-8 cm hosszú, ujjnyi csíkokra vágjuk, és meghintjük a rozmaringgal és a kakukkfűvel ( csak aki szereti a különleges ízeket ) a finomra vágott fokhagymát, a csilipaprikát, a mézet, meghintjük őrölt borssal. Majd kézzel összeforgatjuk a húst ezekkel a fűszerekkel és egy éjszakára, letakarva hűtőbe tesszük pácolódni.
    Sütés előtt pálcikákra fűzzük ( lehetőleg fára) és a parázs fölé helyezzük. Sűrűn forgatva pirosra sütjük.
    Fokhagymával kent pirítós kenyérrel tálaljuk.

Hozzávalók 4 főre

  • 70 dkg csirkemell filé
  • 1 evőkanál méz
  • 1 kicsi hegyes erőspaprika ( csili)
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál kakukkfü
  • 1 evőkanál rozmaring
  • 2 dl murci ( erjedő must)
  • 4-6 szelet kenyér
  • 1 teáskanálnyi őrölt bors

Készítse el a videó alapján!

Videó
Ki Be

Kulcsszavak: rozmaring, méz, csili, must, csirkemell, filé

Megosztás

Ezt is kedvelheted

Értékelés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Add hozzá a kedvencekhez
Perc
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán