Mi sem gondoltuk, hogy ennyire finomra sikerül !!!

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez

Rántott nyúl / Kém Tibor pincéje Becsehely /

Leírás

  • A nyulat egy éjszakára bepácoljuk a tejbe aprított fokhagymával és majoránnával.
    Másnap bepanírozzuk. Először lisztbe,majd a felvert tojásba végül a prézlibe forgatjuk. Forró olajban pirosra sütjük.
    Sült burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók 6 főre

  • 1 db fiatal nyúl felaprítva
  • A pácoláshoz:
  • 3 dl tej
  • 1 evőkanál só
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 teáskanál majoranna
  • Panírozáshoz:
  • 10 dkg liszt
  • 3 tojás
  • 25 dkg prézli
  • Sütéshez:
  • 5 dl étolaj

Készítse el a videó alapján!

Videó
Ki Be

Megosztás

Ezt is kedvelheted

Értékelés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Add hozzá a kedvencekhez
Perc
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán