pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez

Sült pontypatkó

Adagok: 4

Leírás

  • A sütés előtt 20 perccel besózzuk a halakat.
    Majd összekeverjük a lisztet a paprikával és a prézlivel és az ebbe forgatott halat forrásban lévő olajban mindkét oldalán, közepes lángon, pirosra sütjük.
    Körülbelül 10 perc elteltével, óvatosan megfordítjuk.
    Tálaláshoz készíthetünk ecetes zúzott fokhagymát, amely levébe sót és cukrot teszünk.
    Citromkarikát és ecetes uborkát is kínálhatunk hozzá.
 

Hozzávalók

Elkészítéshez

Útmutatás

Videó
Ki Be

Kulcsszavak: ponty, hal, süt

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit

Ezt is kedvelheted

Értékelés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.