pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez

Tejfölös dinsztelt káposzta

Nehézség: Középhaladó

Leírás

  • A káposztát vékonyra szeljük. Ha túl hosszúak a szálai,még félbe vághatjuk.
    A zsíron megdinszteljük a felszeletelt hagymát. Hozzáadjuk a káposztát.
    Meghintjük a sóval,felengedjük 2 dl fehérborral.
    Tíz perc elteltével meglocsoljuk az ecettel. Fedő alatt puhára főzzük.
    Elkeverjük a tejföllel és az őrölt borssal.
    Sűlt bárány és vadhúsokhoz nagyon finom.

Hozzávalók 4 főre

  • 1,5 kg fejes káposzta
  • 1 púpozott evőkanál fokhagymás zsír
  • 3 dl tejföl
  • 1 db vöröshagyma
  • 0,5 dl ecet
  • 1 evőkanál só
  • 1 teáskanál bors
  • 2 dl fehérbor
 

Hozzávalók

Ingredients

Lépések

Videó
Ki Be

Instructions

Megosztás

Ezt is kedvelheted

Értékelés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Add hozzá a kedvencekhez
Perc
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán