A vöröshagymát megpucoljuk és felaprítjuk.
A kolbász bőrét lehúzzuk, hosszában félbevágjuk és felkarikázzuk.
A főtt tarját felkockázzuk.
Egy edényben a zsíron lepirítjuk a vöröshagymát és ebben a főtt tarját is átsütjük.
Hozzáadjuk a kolbászt és összesütjük őket.
Megvárjuk, amíg lagyosra hűl.
Ez alatt elkészítjük a nokedlit, lereszeljük a sajtot.
Kizsírozunk egy tepsit és beletesszük a nokedli felét, ráöntjük a ragu háromnegyedét. Elrendezzük szépre, majd rákanalazzuk a tejföl felét és ráhintjük a sajt felét.
Aztán rátesszük a nokedli másik felét, a maradék tejfölt, amit simára kenünk.
A megmaradt raguval díszítjük. Az utolsó adag sajttal befedjük.
Ekőmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánunk.