Lazacsaláta

4 hozzászólás
Nyomtatás
4.5 1
4.5 1

Recept

  • Összekeverjük a lisztet,prézlit és pirospaprikát.
    Besózzuk a halfiléket.
    Pár percig hagyjuk állni. Aztán beforgatjuk a panírba őket és bő,forró olajban pirosra sütjük,mindkét oldalán. Lecsepegtetjük.
    Ha kihűlt,felkockázzuk.
    A salátát felaprítjuk és összekeverjük a majonézzel és a kefírrel.
    Szedünk rá a halkockákból,majd teszünk mellé a szeletelt halból.

Hozzávalók

  • 20 dkg salátakeverék
  • 1 teáskanál só
  • 30 dkg lazacfilé
  • 2 evőkanál zsemle morzsa
  • 3 evőkanál liszt
  • 1 evőkanálőrölt piros paprika
  • 1,5 dl kefír
  • 1,5 dl zsírszegény majonéz
  • 2 dl étolaj