A kisütött szalonna zsíron lepirítjuk a vadat és a marhát,meghintjük az aprított hagymával,a felkockázott zellerrel, a sárgarépával.
Hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot,babérlevelet,megsózzuk meghintjük a köménnyel és az( aromája miatt) a frissen őrölt borssal.
Felöntjük a borral és kis lángon 30-40 percig főzzük.
Ezután hozzáadjuk a sertéslapockát,a petrezselyem zöld felét finomra aprítva és a feldarabolt fokhagymát és a mustárt.
Csili paprikával ízlés szerint ízesítjük.
Összekeverjük, és 30 percet főzzük.
Hozzáadjuk az izületeknél szétvágott csirkecombokat.
Vigyázva, hogy le ne égjen, néha, óvatosan belekeverünk.
Amikor a csirke is megpuhult, merünk ki a szaftból,elkeverjük a tejföllel és ezzel a szósszal még forralunk egyet a bográcson.
Friss kenyérrel, vagy zsemlegombóccal, főtt burgonyával
Hozzávalók hozzávalók 8-10 főre
1,5 kg szarvas comb, dagadó , marha lábszár vegyesen