Egy mély tálban a lisztet elkeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a vaníliás cukrokat és a sütőport, hozzáöntjük a margarint és a citromlevet, majd beleütjük a 4 db tojást. Addig gyúrjuk, amíg sima nem lesz és elválik a kezünktől és az edénytől. Ekkor kétfelé vesszük és az egyik félbe beletesszük a kakaóport és újból jól átgyúrjuk. Légmentesen lezárva és egy éjszakára hűvös helyre, vagy pár órára hűtőbe tesszük. Mindig csak annyi tésztát vegyünk elő, amennyi a kinyomó- darálóba fér és 8-10 cm-es rudacskákat készítünk, amiket sütőpapírra helyezünk és előmelegített sütőben, közepes lángon 10 percig sütjük. ekkor megfordítjuk, és addig sütjük, amíg, ropogós, száraz nem lesz. Ugyanígy járunk el a kakaós masszával is.