A kókusztejet feltesszük egy nagy edényben forrni. Hozzáadjuk a vanilliás cukrokat és a kristálycukor felét. Kis lángon megvárjuk amíg felforr. Szétválasztjuk a tojásokat. A fehérjéből egy csipet sóval,kemény habot verünk. A forró kókusztejbe néhány kanál habot teszünk. Két perc múlva megfordítjuk. Szintén két percet főzzük,majd lecsepegtetjük és tálba tesszük. Az összes habot így főzzük ki. A lecsepegett tejet visszaöntjük a többihez. A tojás sárgáját a cukor másik felével,a keményítővel és egy csipet sóval simára keverjük. Folyamatosan kevergetve hozzáöntjük a forrásban lévő kókusztejhez.Néhány percig főzzük. Majd lekapcsoljuk a lángot. Ekkor elkészítjük a pirított kókusz reszeléket. Szárazon,zsiradék nélkül,közepes lángon,szalmasárgára pirítjuk. Tálaláskor a krémre néhány habot teszünk,amit meghintünk a reszelékkel. Jó étvágyat kívánunk.