A vízhez hozzáöntjük a sót, a cukrot és a 4 evőkanál étolajat, és felforraljuk. Ezután levesszük a lángról és belekeverjük a lisztet. Sűrű,de jól formálható tésztát kell kapnunk. Feltesszük az olajat melegedni. A tésztából ujjnyi vastagságú rudakat sodrunk és 4-5 cm-es darabokra vágjuk. A forró olajban sütéspróbát végzünk. Egy darabot beleteszünk, és ha serceg, akkor süthetjük a többit is. Egyszerre csak keveset tegyünk bele, hogy ne ragadjanak össze és legyen helyük megfordulni is. Ha mindkét oldala pirosra sült, akkor kiszedjük és lecsepegtetjük. Kb. 3-5 perc alatt átsülnek. A csepegtetés után, még forrón beletesszük a cukorba belekevert fahéjba, a következő adagot a cukros kakaóporba és jól beleforgatjuk őket. Közben sütjük a következő adagot. Ez a mennyiségű tészta,kb 4-5 adagban sül ki.