Megmossuk és kibelezzük a harcsát. A májat félretesszük. A harcsa bőrét a kés fokával megtisztítjuk. Leválasztjuk a két filét a gerinc oldalairól, úgy,hogy a farka részét meghagyjuk. Azokból patkókat vágunk. A filéket 0,5 cm távolságban, majdnem a bőréig bevagdossuk. Ez által ropogósabbá tudjuk sütni. Besózzuk a harcsa filéket és a patkókat és 15 percig állni hagyjuk. Felütjük a tojásokat és felverjük. Bepanírozzuk a hal darabokat. Először lisztbe, majd tojásba és végül prézlibe forgatjuk őket. Közép melegre hevített olajban,közepes lángon, fedő nélkül sütjük. Megfordítás után, a másik felét is pirosra sütjük. A visszamaradt tojásos prézlit össze lehet gyúrni, kis rudakat formálva ezeket is így kisüthetjük. Gyerekek nagyon szeretik.