Opciók nyomtatása
Címsor
Info
Leírás
Képek
Hozzávalók
Utasítások
Étkezés
Megjegyzések
Megosztás közösségi oldalon
Szerző bemutatkozás
Megköszönő megjegyzés
Nyomtatás
Rántott nyúl / Kém Tibor pincéje Becsehely /
Leírás
A nyulat egy éjszakára bepácoljuk a tejbe aprított fokhagymával és majoránnával.
Másnap bepanírozzuk. Először lisztbe,majd a felvert tojásba végül a prézlibe forgatjuk. Forró olajban pirosra sütjük.
Sült burgonyával tálaljuk.
Hozzávalók 6 főre
1 db fiatal nyúl felaprítva
A pácoláshoz:
3 dl tej
1 evőkanál só
1 fej fokhagyma
1 teáskanál majoranna
Panírozáshoz:
10 dkg liszt
3 tojás
25 dkg prézli
Sütéshez:
5 dl étolaj
Készítse el a videó alapján!