Mi sem gondoltuk, hogy ennyire finomra sikerül !!!

Rántott nyúl / Kém Tibor pincéje Becsehely /

  • A nyulat egy éjszakára bepácoljuk a tejbe aprított fokhagymával és majoránnával.
    Másnap bepanírozzuk. Először lisztbe,majd a felvert tojásba végül a prézlibe forgatjuk. Forró olajban pirosra sütjük.
    Sült burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók 6 főre

  • 1 db fiatal nyúl felaprítva
  • A pácoláshoz:
  • 3 dl tej
  • 1 evőkanál só
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 teáskanál majoranna
  • Panírozáshoz:
  • 10 dkg liszt
  • 3 tojás
  • 25 dkg prézli
  • Sütéshez:
  • 5 dl étolaj
Pin Recipe
0 Add hozzá a kedvencekhez

Készítse el a videó alapján!

Videó
Ki Be

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán