Felaprítjuk a húsokat és a belsőségeket. Megpucoljuk és felaprítjuk a vöröshagymát. A bográcsban lepirítjuk a szalonnát. Kiszedjük a pörcöt. A zsíron megpirítjuk a rizst. Lecsöpögtetjük és kiszedjük a zsírból. Ismét teszünk zsírt a bográcsba és kipattogtatjuk benne a köménymagot. Hozzátesszük a húsokat. Körbepirítjuk. Meghintjük az őrölt paprikával. Megsózzuk, borsozzuk. Beletesszük a babérleveleket. Felengedjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Összekeverjük. Közepes lángon, fedő alatt egy órát főzzük. Egy óra után beletesszük a felaprított zöldségeket. Elkeverjük. Beletesszük a vöröshagymát is. Így nem fő szét a hagyma. Még borsozzuk picit. Még fél óra főzés után ráöntjük a rizst a tetejére. Nem keverjük, csak elsimítjuk. Felöntjük kétszer annyi vízzel, amennyi a rizs volt. Lefedjük, kis lángon fedő alatt, odafigyelve főzzük. 20 perc után már kezdi elfőni a levét. Ezután még sokszor kevergetve puhára főzzük. A nagy mennyiség miatt,még fedő alatt, álltában is puhul a rizs. Jó étvágyat kívánunk.