Langyos tejjel felengedjük a mazsolát, hogy ellepje. Levágjuk a zsemlék tetejét, kiszedjük a közepüket, vigyázva, hogy nehogy kiszakadjanak. A maradék langyos tejben egy evőkanál kristálycukrot elkeverünk, és egy tálba öntjük. Ebbe beleforgatjuk a zsemlék mindkét oldalát. Lecsepegtetjük és beletesszük őket, a kivajazott tepsibe. A 3 tojás sárgájával és a kristálycukorral elkeverjük a túrót és a vaníliás cukrot. A 3 tojás fehérjéből kemény habot verünk, Óvatosan elkeverjük a túróval és megtöltjük vele a zsemléket. Visszahelyezzük a zsemlék tetejét és megkenjük a felvert tojással. Előmelegített sütőben, közepes lángon, 20 percig sütjük. A zsemlék kiszedett belsejét, forró kakaóval, a gyerekekkel közösen fogyasztjuk.