A vöröshagymát felkockázzuk, a fokhagymát apróra vágjuk. Zsírt forrósítunk egy serpenyőben majd beletesszük a vöröshagymát. Azonnal sózzuk,hogy levet engedjen. Nem sütjük, hanem dinszteljük csak. Majd beletesszük a fokhagymát. Pár perc múlva a velőt beleöntjük és 30 percig folyamatosan kevergetve pirítjuk. Krémes állagúnak kell lennie. Levesszük a tűzről és félrerakjuk. Elkaparjuk a májat folyékony állagúra. Ezzel eltávolítjuk a hártyákat belőle. Visszatesszük a velőt a tűzre és amikor forró, belekeverjük a májat. Hozzáadjuk a gulyáskrémet,az őrölt paprikát és a borsot. Jól elkeverjük és 15 percig sütjük. Ha szeretjük,tehetünk bele erős paprika krémet is. Ez az étel akkor finom, ha enyhén csíp. Levesszük a tűzről és még forrón rákenjük a vastagra szelt,mindkét oldalán megpirított kenyérre. Jó étvágyat kívánunk.