Kolbászos rakott nokedli
- A vöröshagymát megpucoljuk és felaprítjuk.
A kolbász bőrét lehúzzuk, hosszában félbevágjuk és felkarikázzuk.
A főtt tarját felkockázzuk.
Egy edényben a zsíron lepirítjuk a vöröshagymát és ebben a főtt tarját is átsütjük.
Hozzáadjuk a kolbászt és összesütjük őket.
Megvárjuk, amíg lagyosra hűl.
Ez alatt elkészítjük a nokedlit, lereszeljük a sajtot.
Kizsírozunk egy tepsit és beletesszük a nokedli felét, ráöntjük a ragu háromnegyedét. Elrendezzük szépre, majd rákanalazzuk a tejföl felét és ráhintjük a sajt felét.
Aztán rátesszük a nokedli másik felét, a maradék tejfölt, amit simára kenünk.
A megmaradt raguval díszítjük. Az utolsó adag sajttal befedjük.
Ekőmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánunk.
Hozzávalók
- 20 dkg füstölt kolbász
- 20 dkg füstölt,főtt tarja
- 1 db vöröshagyma
- 1 kanál zsír, + 1 kanál a tepsihez
- 4 dl tejföl
- 15 dkg kemény sajt
- Nokedli:
- 50 dkg liszt
- 2 tojás
- 1 teáskanál só
- 4 dl víz
0
Add hozzá a kedvencekhez