Mi vagyunk az Ivanicsok!

A gasztronómiai kultúra és hagyományok ápolását tűztük ki célul.
Szeretnénk minél több emberrel, köztük fiatalokkal, megismertetni a magyar konyha hol egyszerű, hol bonyolult, de mindenképpen nagyon finom és változatos ételeit, ezeknek az elkészítését.

Másik célunk az, hogy az emberek az ételeinkkel, jó hangulatú főzések alkalmával szorosabbra fűzzék egymással a kapcsolataikat.

A mai világban sajnos a gyors készételek terjednek vagy a külföldről lemásolt ételek a divatosak.
Jó lenne, ha miután megnéztétek az oldalt és kedvet kaptatok valamelyik főztünkhöz, el is készítenétek, amennyiben lehetséges, családi, baráti körben.

Mi mindig elfogyasztjuk azt az ételt, amit elkészítünk. Reméljük ez biztosíték számotokra a minőséggel és az ízekkel kapcsolatban.
Szeretnénk Veletek együtt fejlődni a főzés tudományában, ugyanis mint azt a honlapon is látni fogjátok, mi nem tudunk, hanem szeretünk főzni és filmezni, fotózni.
Dolgozunk azon, hogy minél színvonalasabb legyen a látvány. Sajnos csak ketten vagyunk, ezért várjuk azok jelentkezését, akik profibb operatőrök nálunk, vagy forgatáshoz szép helyszínnel rendelkeznek. A hagyományok őrzésének másik oldala a történelmi hagyományok gondozása.

Az 1848-49-es szabadságharc Szegedi Honvéd Zászlóaljának tagjaiként, igyekszünk megmutatni a hadjáratok helyszíneit, a katonák felszerelését, a tábori életet és a csatákat. Főzni fogunk honvéd és betyár ételeket, valamint kitekintünk jelenlegi határainkon túlra, hogy minél több receptet és ismeretet megoszthassunk Veletek.

Ezért ne vegyétek zokon, ha nem csak főzéssel kapcsolatos képek kerülnek elő az oldalon.

Összegzésül, mindenkinek napsütéses szabadtéri sütést, főzést kívánunk boldog családi körben.

Jó étvágyat kívánunk, gyarapodjunk mindahányan!