Gyöngytyúkleves

  • Hideg vízben feltesszük főni a megtisztított tyúkot.Közben megtisztítjuk a zöldségeket. A borsot teagombába tesszük.
    Ha,a lé felforrt,lehabozzuk.
    Beletesszük a zöldségeket és a sót, valamint a borsot.
    Fedő alatt,lassú tűzön fél órát főzzük.
    Ezután a petrezselyem és zeller zöldet is beletehetjük.
    Ismét fél órát főzzük.
    Jöhet a káposzta és krumpli.
    Tovább főzzük.
    Kb. másfél óra után a felnegyedelt gombát tesszük bele.
    Reszelt tarhonyát főzünk és a főtt hússal,gombával tálaljuk.
    Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók 8 főre

  • 1 db gyöngytyúk
  • 25 dkg gomba
  • 2 marék reszelt tarhonya
  • 2 db fehérrépa
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db paprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 db burgonya
  • 1 db zeller a zöldjével
  • 15 dkg édeskáposzta
  • 1 db karalábé
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 20 szem bors
  • 1 evőkanál só
  • 1 csokor petrezselyem
 
Pin Recipe
0 Add hozzá a kedvencekhez

Instructions

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán