Kovászos uborka

  • Egy edény aljába beletesszük a megmosott meggyfa és szőlőleveleket. Az uborkákat megmossuk, a két végét levágjuk és hosszában a közepét bevágjuk. Félbevágjuk a megpucolt fokhagymákat, és rászórjuk az edénybe már beletett uborkákra. Rátesszük a kaprot, majd a kenyeret. Felöntjük a forró vízzel és lefedjük. Napos meleg helyen 2 -3 napig a kenyérrel, majd még 3-4 napig kenyér nélkül hagyjuk savanyodni. Mindenki az ízlése szerint.
 
Pin recept
0 Add hozzá a kedvencekhez

Hozzávalók

Előkészítés

Előkészítés

  1. Alapanyagok megtisztítása

    Az uborkákat megmossuk, a két végét levágjuk és hosszában a közepét bevágjuk.

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán