Betyártarhonya

  • Felaprítjuk a szalonnát,kiolvasztjuk a zsírját,megpirítjuk rajt a tarhonyát,rátesszük a felaprított vöröshagymát. Elkeverjük,megfonnyasztjuk és hozzáadjuk a felaprított paprikát,paradicsomot és burgonyát. Felöntjük annyi vízzel,hogy három újjnyira ellepje és kis lángon,néha megkeverve, fedő alatt főzzük. Húsz perc elteltével hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és a fűszereket. Óvatos kevergetéssel elfőzzük a levét.

Hozzávalók 6 főre

  • 25 dkg tarhonya
  • 60 dkg burgonya
  • 20 dkg füstölt kolbász
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 20 dkg paprika
  • 15 dkg paradicsom
  • 1 púpos teáskanál őrölt paprika
  • 1 evőkanál só
Pin Recipe
0 Add hozzá a kedvencekhez

Hozzávalók

Ingredients

Utasítások

Videó
Ki Be

Instructions

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit

Ezt is kedvelheted

Értékelés hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán