Friss majonézes káposzta

 

Recept

  • A káposzta külső leveleit leszedjük, félbevágjuk és egy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A torzsa részét ne tegyük bele. A zellert és a sárgarépát meghámozzuk és hozzáreszeljük. A vöröshagymát szintén belereszeljük. Meghintjük a sóval, borssal, cukorral ,majd adunk hozzá egy evőkanál almaecetet.
    Alaposan összekeverjük. Ezután hozzáadjuk a majonézt, a mustárt és a tejfölt. Ezekkel is jól elkeverjük. Ha valaki krémesebben szereti, tehet még hozzá a tejfölből vagy majonézből. Lefedjük és egy éjszakára hideg helyre tesszük. Jó étvágyat kívánunk.

Hozzávalók

  • 1 közepes fej édeskáposzta
  • 30 dkg sárgarépa
  • 1 db vöröshagyma
  • 10 dkg zeller
  • 4 púpos evőkanál tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • 4 evőkanál majonéz
  • 1 teáskanál kristálycukor
  • 1 teáskanál őröltbors
  • 1 púpos teáskanál só
  • 1 evőkanál almaecet
 
Pin recept
0 Add hozzá a kedvencekhez

Hozzávalók

Ingredients

Utasítások

Videó
Ki Be

Instructions

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán