Halaslecsó

  • Bográcsban felolvasztjuk a zsírt és beletesszük a felkockázott szalonnát. Közepes lángon kiolvasztjuk. Rátesszük a felszeletelt vöröshagymát és picit kisütjük. Rá a felszeletelt paprika és átforgatva tovább sütjük. Megszórjuk a borssal és később a pirospaprikával. Nem keverjük bele. Hagyjuk,hogy a paprika a zsíron átsüljön. Ezután hozzáadjuk a szeletelt paradicsomot is. Összekeverjük és közepes lángon összesütjük.
    Közben felkockázzuk a halhúst és besózzuk. Öt percig állni hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a lecsóhoz. Óvatosan keverjük,hogy ne törjük össze. 10 percig sütjük. Kóstolás után, ízlés szerint,sózhatjuk.

Hozzávalók

  • 1 kg halfilé
  • 1,5 kg lecsópaprika
  • 1 kg paradicsom
  • 0,5 kg vöröshagyma
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 1 evőkanál zsír
  • 1 evőkanál só
  • 1 púpos teáskanál őrölt bors
  • 1 evőkanál őrölt pirospaprika
Pin recept
0 Add hozzá a kedvencekhez

Videó
Ki Be

Nézd meg erről bemutató videónkat!

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán