Lecsós csirkemáj
- Egy edényben felhevítjük a zsírt és beletesszük a megpucolt, lecsepegtetett csirkemájakat. Megforgatjuk és fehéredésig sütjük.
Hozzáadjuk a lecsót és a felaprított fokhagymát is. Összekeverjük. Ekkor hozzáadjuk a pirospaprikát és a borsot. Ezekkel ismét jól összeforgatjuk. Közepes lángon 15-20 percig pároljuk. Ez alatt elfőli a levét.
Lekapcsoljuk a hőt alatta és ekkor megsózhatjuk.
Aki szereti, keverhet bele gulyáskrémet is.
Főtt krumplival, vagy friss kenyérrel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk.
Hozzávalók
- 3 dl házi lecsó
- 50 dkg csirkemáj
- 1 púpos evőkanál zsír
- 1 teáskanál só
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 kávéskanál őrölt bors
- 1 evőkanál őrölt paprika
- ízlés szerint gulyáskrém
0
Add hozzá a kedvencekhez