Lecsós csirkemáj

  • Egy edényben felhevítjük a zsírt és beletesszük a megpucolt, lecsepegtetett csirkemájakat. Megforgatjuk és fehéredésig sütjük.
    Hozzáadjuk a lecsót és a felaprított fokhagymát is. Összekeverjük. Ekkor hozzáadjuk a pirospaprikát és a borsot. Ezekkel ismét jól összeforgatjuk. Közepes lángon 15-20 percig pároljuk. Ez alatt elfőli a levét.
    Lekapcsoljuk a hőt alatta és ekkor megsózhatjuk.
    Aki szereti, keverhet bele gulyáskrémet is.
    Főtt krumplival, vagy friss kenyérrel tálaljuk.
    Jó étvágyat kívánunk.

Hozzávalók

  • 3 dl házi lecsó
  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 púpos evőkanál zsír
  • 1 teáskanál só
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 kávéskanál őrölt bors
  • 1 evőkanál őrölt paprika
  • ízlés szerint gulyáskrém
Pin Recipe
0 Add hozzá a kedvencekhez

Videó
Ki Be

Nézd meg erről bemutató videónkat!

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán