Lesütött hús

  • A combot egyforma méretű darabokra vágjuk. Körülbelül 10-15 cm-es húsok kellenek.
    Fontos, hogy mindegyikben legyen zsír is.

    Minden darabot vastagon besózunk. Vékonyan kizsírozzuk a tepsit, amiben majd megsütjük. Szorosan belehelyezzük a húsokat. Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten, folyamatosan figyelve, kb. 3 órán át, sütjük.

    A zsírt, ami kisül belőle, le kell merni róla.

    Ezután, még melegen beletesszük őket egy-egy dunsztos üvegbe, olyan szorosan, hogy minél több beleférjen.
    A lemert zsírt összekeverjük étolajjal és azzal öntjük fel az üvegeket.
    Teljesen tele kell önteni őket, hogy ne érje levegő sehol a húsokat. Ez akadályozza meg azt, hogy a hús megromoljon. Lezárjuk az üvegeket, körbeforgatjuk, majd újból öntünk még rá, az olajos zsírból. Végül nagyon erősen lezárjuk az üvegeket.

    Hűvös, sötét helyen hosszú ideig tárolhatjuk. Mindig csak annyit kell kivenni belőle, amennyi elfogy, és figyelni kell, hogy a maradékot teljesen ellepje a zsíros olaj.
 
 
Pin recept
0 Add hozzá a kedvencekhez

Hozzávalók

Instructions

Videó
Ki Be

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán