Magyaros pulykanyárs
- A hozzávalókat ráöntjük a húsra és kézzel összekeverjük. Hűtőben állni hagyjuk.
Elkészítés:
Feltesszük a parázsra a megmosott burgonyákat.
Felkockázzuk és felkarikázzuk, nagyjából egyforma méretűre a hozzávalókat.
Felfűzzük a kockákat a nyársra, ízlés szerint váltakozva.
Pirosra sütjük.
A héjában sült burgonyával tálaljuk.
Hozzávalók 4 főre
- 70 dkg pulyka felső comb filé
- 1 kávéskanál őrölt bors
- 1 evőkanál piros paprika
- Ízlés szerint só
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 3 evőkanál olaj
- 2 cl pálinka
- 1 fej vöröshagyma
- 10 dkg füstölt kolbász
- 10 dkg füstölt házi szalonna
- 1 kg kis méretű burgonya
0
Add hozzá a kedvencekhez