Medvehagymás metélt

  • Elkészítése:
    Felcsíkozzuk a medvehagymát,majd a szalonnát. Lereszeljük a sárgarépát. Felaprítjuk a fokhagymát.
    Az olaj felét beleöntjük egy serpenyőbe. Beletesszük a szalonnát és a fokhagymát. Zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a medvehagymát és a sárgarépát. Összekeverjük, megsózzuk, fedő alatt pároljuk.
    Öt perc múlva megkeverjük,hozzáadjuk a borsot.Hozzáadjuk a frissen főzött tésztát. Jól elkeverjük. 2-3 percig,fedő alatt főzzük.
    Tálaláskor megszórjuk a tetejét reszelt füstölt sajttal.
    Jó étvágyat kívánunk.



Hozzávalók 4 főre

  • 25 dkg házi metélt tészta
  • 1 csokor medvehagyma
  • 10 dkg szeletelt füstölt szalonna
  • 10 dkg sárgarépa
  • 10 dkg füstölt sajt reszelve
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál só
  • 1 kávéskanál őrölt bors
  • 1 dl étolaj
 
Pin Recipe
0 Add hozzá a kedvencekhez

Hozzávalók

Ingredients

Utasítások

Videó
Ki Be

Instructions

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán