Medvehagymás metélt
- Elkészítése:
Felcsíkozzuk a medvehagymát,majd a szalonnát. Lereszeljük a sárgarépát. Felaprítjuk a fokhagymát.
Az olaj felét beleöntjük egy serpenyőbe. Beletesszük a szalonnát és a fokhagymát. Zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a medvehagymát és a sárgarépát. Összekeverjük, megsózzuk, fedő alatt pároljuk.
Öt perc múlva megkeverjük,hozzáadjuk a borsot.Hozzáadjuk a frissen főzött tésztát. Jól elkeverjük. 2-3 percig,fedő alatt főzzük.
Tálaláskor megszórjuk a tetejét reszelt füstölt sajttal.
Jó étvágyat kívánunk.
Hozzávalók 4 főre
- 25 dkg házi metélt tészta
- 1 csokor medvehagyma
- 10 dkg szeletelt füstölt szalonna
- 10 dkg sárgarépa
- 10 dkg füstölt sajt reszelve
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál só
- 1 kávéskanál őrölt bors
- 1 dl étolaj
Képek

0
Add hozzá a kedvencekhez
Hozzávalók
Ingredients
Utasítások
Videó