Ordás rakott eresztett puliszka

  • A felforrt , sós vízbe folyamatos keverés mellett belecsorgatjuk a kukoricadarát. Addig keverjük, amíg be nem sűrűsödik.

    Levesszük a lángról és pár percig hagyjuk hűlni.

    Az összetört ordát megsózzuk. Egy lábasba a két hozzávalót ízlés szerint rétegezzük.

    Fél percre , fedő alatt visszatesszük a tűzre, vigyázva, hogy le ne égjen.
    Majd egy lapostányért teszünk a tetejére és egy gyors mozdulattal megfordítjuk.
    Az ételt magában és lekvárral is fogyaszthatjuk.

Hozzávalók

  • 6-8 fő részére
  • 60 dkg kukoricadara
  • 50 dkg orda
  • 1 liter víz
  • 2 teáskanál só
 
Pin Recipe
0 Add hozzá a kedvencekhez

Hozzávalók

Ingredients

Utasítások

Videó
Ki Be

Instructions

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán