Rántott karfiol

  • A rózsáira bontott karfiolt, sós, forró vízben 6-8 perc alatt előfőzzük.
    Leszűrjük, lehűtjük és lisztbe, a felvert tojásba, végül a prézlibe (mint, a rántott húsokat) forgatjuk.
    Előmelegített olajban, közepes lángon minden oldalon ropogósra sütjük. Magában fogyasztva, főzelékek mellé, vagy sült burgonyával, savanyúsággal is nagyon finom.
    A megmaradt főzőleve kitűnő leves alap.

Hozzávalók

  • 4 fő részére:
  • 1 db kb. 1,5 kg-os karfiol
  • 5 db tojás
  • 20 dkg prézli
  • 6 evőkanál liszt
  • 5 dl étolaj
 
Pin Recipe
0 Add hozzá a kedvencekhez

Hozzávalók

Ingredients

Utasítások

Videó
Ki Be

Instructions

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán