Rántott vargánya

  • Megpucoljuk és szeletekre vágjuk a gombát.
    Besózzuk és a szokásos módon bepanírozzuk. Először lisztbe forgatjuk, majd felvert tojásba és végül prézlibe. Alaposan megütögetjük, hogy a felesleges prézli lepotyogjon.
    Felforrósítjuk a zsiradékot és óvatosan beletesszük. Néhány perc sülés után megfordítjuk és mindkét felét aranybarnára sütjük.
    Szintén néhány perc után, papírtörlőre kivesszük és lecsepegtetjük.
    Jó étvágyat kívánunk.

Hozzávalók

  • 1 kosár vargánya gomba
  • 2 db tojás
  • 30 dkg prézli
  • 20 dkg liszt
  • 1 teáskanál só
  • 1 liter étolaj
  • vagy 0,5 kg zsír
 
Pin recept
0 Add hozzá a kedvencekhez

Videó
Ki Be

Nézd meg erről bemutató videónkat!

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán