Sertés gulyásleves
- Pörkölt méretűre kockázzuk a húst. Megpucoljuk és felkarikázzuk a zöldségeket. Megpucoljuk és felkockázzuk a burgonyát. Forró zsíron megdinszteljük a felaprított vöröshagymát. Hozzákeverjük a pirospaprikát, majd beletesszük a húst. Sózzuk és vizet öntünk rá,annyit, ami ellepi. Fedő alatt 40 percig főzzük. Ezután hozzáadjuk a zöldségeket, a paradicsomot héja nélkül, a csípőspaprikát és a lestyánt. Beletesszük a babérlevelet és a borsot. Tovább főzzük. 20 perc után beletesszük a burgonyát is,és addig főzzük,amig puha nem lesz.
Hozzávalók
- 1 kg sertéslapocka
- 80 dkg burgonya
- 4 db sárgarépa
- 2 db fehérrépa
- 2 db vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 1 db csípőspaprika
- 1 db paradicsom
- 1 csokor friss lestyán vagy 1 ek szárított
- 2 evőkanál zsír
- 1 púpos evőkanál só
- 1 kávéskanál szemes bors
- 2 db babérlevél
- 2 púpos evőkanál őrölt paprika
Képek
 
									
										
					
        
            0
            Add hozzá a kedvencekhez
            
        
    
Hozzávalók
Utasítások
				Videó
				
			
					Instructions
				
			recept, levesek			
		
	 
         
             
  
					 
											 
                     
                     
                    