Zöldborsófőzelék

  • A forró étolajon megfuttatjuk a zöldborsót és megsózzuk, megcukrozzuk. Meghintjük a liszttel, összekeverjük és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Kb. 20 percig főzzük.
    Felengedjük a tejjel és megszórjuk a felaprított petrezselyemmel. Még forralunk rajta egyet.

Hozzávalók 4-6 főre

  • 1 kg zöldborsó
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 teáskanál só
  • 2 evőkanál kristálycukor
  • 1dl étolaj
  • 2 dl tej
  • 1 csokor petrezselyem zöldje
  • 1 liter víz
 
Pin recept
0 Add hozzá a kedvencekhez

Instructions

Videó
Ki Be

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán